werkzaamheden

Onze werkzaamheden:

 

Tuinaanleg

Onze werkzaamheden bestaan uit tuinaanleg, het leggen van bestrating, maar ook voor andere werkzaamheden in en om het huis. Wij werken in hoofdzaak in Drenthe en delen van Groningen en Friesland.

bestrating
Aanleg diverse straatmaterialen in assen (drenthe)

Of u nu een eenvoudige onderhoudsvrije tuin wilt of een tuin die het hele jaar groen is met heel veel kleur, alles is mogelijk. Natuurlijk kunt u ook het tuinonderhoud aan ons overlaten. Graag laten wij u zien aan de hand van foto’s wat wij reeds hebben gemaakt, en natuurlijk krijgt u van ons een geheel vrijblijvende prijsopgave voor tuinaanleg of tuin onderhoud. Ook kunnen wij uw bestaande bestrating er weer netjes in leggen , als deze na verloop van jaren hier en daar verzakt is, of als u gewoon iets wilt veranderen. Wij verrichten deze werkzaamheden graag voor u!

meer info

Verwijderen van omgewaaide bomen:

zaag werkzaamheden
werkzaamheden bij iemand die een aantal bomen wilde verwijderen

Ook bieden wij u de mogelijkheid om bomen die in de weg staan, of die zijn omgewaaid, voor u weg te halen. Wij proberen dit zonder te veel overlast te doen, en kunnen desgewenst het terrein schoon opleveren. Bovendien staat veligheid bij al onze werkzaamheden voorop.

Els
Elzenhout zoals door ons geleverd. Gekloofd, gedroogd en minstens 1 kubike meter
eikenhout
gekloofd en gedroogd eikenhout

Gedroogd en gekloofd openhaardhout:

Tevens kunt u bij ons verschillende soorten openhaardhout bestellen. Wij hebben gemengd, eiken, en een kleine hoeveelheid beukenhout op voorraad, zowel geheel gedroogd, als deels gedroogd. Dat drogen gebeurt op natuurlijke wijze op ons eigen terrein.

meer info

Waarom drenth-zeijerveld en niet iemand anders?

opladen hout
Opladen van hout wat eerst ter plekke in kleine stukken is gezaagd

Omdat wij langskomen als we het beloven
We doen wat we hebben beloofd zonder te zeuren als het tegenvalt
Wij werken netjes en veilig.
Bezorging van haardhout mogelijk is wanneer het U past.

Binnenkort kunt u haardhout hier bestellen

meer info