caravanstalling-assen

uw caravan in een verzekerde caravanstalling in Assen?

Zoekt u een caravanstalling in assen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u kunt bij ons terecht.
Wij van Drenth-zeijerveld hebben een aantal activiteiten erbij gekregen. Eerst alleen akkerbouwbedrijf met aardappelen, en in de rustige periodes begonnen met de verkoop van gekloofd openhaardhout. Inmiddels is het bedrijf met een aantal loodsen uitgebreid, en hebben wij er een ruime opslag voor caravans ingericht. De caravanstalling is droog, schoon, en makkelijk te bereiken. Voor de inrichting is zo gekozen dat niet iedere keer als er een caravan of boot in of uit moet andere caravans verplaatst hoeven te worden. Het is een zeer ruime stalling onder de rook van assen. Wij hebben ook voor booteigenaren goed nieuws, want in onze loodsen kunt u ook uw boot kwijt. Deze bootstalling heeft dezelfde voordelen als onze caravanstalling in Assen (zie de defenitie van caravanstalling op wikipedia)

De prijzen voor het stallen van een caravan of boot lopen nogal uiteen, en wij zijn niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. Een van de dingen die wij goed hebben geregeld is de verzekering. Elke caravan of boot die bij ons word gestald word door ons extra verzekerd. In geval van brand of stormschade hoeft u dus niet bij uw eigen verzekering aan te kloppen, maar regelt onze verzekering alles. Wel zo’n prettig gevoel.

Verder hoeft u zich niet druk te maken over wanneer u uw boot of caravan op kunt halen. Dat kan altijd, ook al is het nog geen seizoen, of is het seizoen al afgelopen. De klant is koning. Wel is het handig dat u voor u uw boot of caravan op wilt halen even telefonisch contact met ons opneemt. We helpen u dan graag even met het erachter hangen en het controleren van de verlichting.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met: 06-23074909.

9 reacties op “caravanstalling-assen

  1. Wij zijn opzoek naar een caravanstalling onze caravan heeft een totale lengte van +/- 6,70. Wat zijn de kosten en is er eventueel nog plek?
    M.vr.gr.
    Fam. Thalens

  2. Heeft u stalling voor de caravan, die 6.50 meter is gedurende de periode 1-10-2015 tot 1-5-2016 en eventueel aansluitende jaren. Wat is uw stallingprijs ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *